ACTUACIÓ DE "SENSE PRESSIÓ" A PREMIÀ DE DALT.


Organitzat per L´Ajuntament de Premià de Dalt i PIJ La Fletxa.

El dimarts dia 18 de novembre del 2014 vam fer la primera actuació de la temporada de la nostra segona obra de teatre SENSE PRESSiÓ. I sabeu on? A un poble anomenat Premià de Dalt, exactament a la Societat Cultural Sant Jaume. Un lloc increïble.



Ens agrada que tot surti bé, així que els quatre actors fem  un calentament conjunt abans de comença la activitat. Quan estem apunt de veu i anima i els xiquets, xiquetes i mestres arriben i
s´acomoden, puja el teló i comença la funció.


Aquesta vegada tots pegats estaven una mica nerviosos ja que varem fe alguns canvis a algunes escenes, tot per millorar la obra i donar-li un "toc màgic" d´humor i conscienciació.


Una actuació d´aquelles que no se ens oblidarà mai.




Però tot va surti bé. Ens van aplaudir. Vam sentir una bona connexió amb el públic i al debat que vam fer al final, vam poder comprovar que el tema de la pressió de grup davant de determinades situacions sexe i festa,  interessa molt als adolescents. Ens van sorprendre gratament les seves reflexions i van esta molt participatius.


Volem agrair a la Carme Cristóbal Ferran Tècnica Auxiliar de Joventut la atenció i el tracte rebut. També al Ajuntament de Premià de Dalt i al PIJ Fletxa. Al Tècnic de sala.



PODEU DEMANA LES NOSTRES ACTIVITATS TEATRAL enviant un mail a: zooilogic@gmail.com a traves de la web http://zooilogic.es/  o trucant per telèfon al  (+34) 647 508 871.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada