Els ZOO(I)LÒGIC actuen a MORA LA NOVA! (Ribera d'Ebre), amb SENSE PRESSIÓ

El passat 26 de maig, La CIA Zoo(i)lògic vam representar l'acció teatral  "SENSE PRESSIÓ"  a  la bonica població de la Ribera d'Ebre, Mora la Nova.
Un bon espai  el teatre del Casal Municipal de Mora la Nova, varem actuar per als alumnes de 1er, 2on i 3er de E.S.O. del col·legi públic 3 D'ABRIL.  
Sense pressió amb els alumnes
Col.legi Públic  3 d' Abril
Mora la Nova, Mural del Casal del Poble on esta el teatre municipal.
Dinant a la Tasca Korazon.
Un públic excel·lent i una acollida de les mares de l´ Ampa 3 d'ABRIL molt bona, vam ser tractats com a casa. Un molt bon dinar vam fer a la tasca KORAZON al carrer major, per agafa forces per la tornada, us la recomanem, com sempre la Ribera d´Ebre es una experiència formidable, bon menja, bona gent i cada vegada més teatre. Hurra! 

Gràcies a l'AMPA del col·legi públic 3 D'ABRIL, al Ajuntament de Mora la Nova i a la Sonia Escalona una de les coordinadores de l'activitat, gràcies per confiar amb el teatre social. Una abrazada de tot l'equip!.



zoo(i)lògic

PODEU DEMANA LES  NOSTRES ACTIVITATS TEATRALS enviant un mail a  zooilogic@gmail.com ,a traves de la web http://zooilogic.es/  o trucant per telèfon al  (+34) 647 508 871.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada